TULOSTETTAVAT | LISÄÄ HAMMASHOMMIA

Hammashommia-sivu on ollut yksi puhuttaneimmista sivuista läpi koko hankkeen. Osa rakastui heti modernimpaan asetteluun, toiset jäivät raivokkaasti kaipaamaan perinteisempää, kaarevaan muotoon aseteltua versiota. Nyt voit saada molemmat! Me teimme nimittäin sinulle hieman lisää hammashommia itse tulostettavassa muodossa.

ootniinihana_lisaahammashommia_lowres

Jos hampomiseen liittyy enemmänkin tarinoita, voit täyttää vaikka molemmat. Lisää hammashommia Oot niin ihana -vauvakirjaasi saat ostamalla ja lataamalla tulostettavan tiedoston kaupasta. Sen jälkeen vain printteri laulamaan.

Tulostettava sivu on kokoa A4, näpertelijä leikkaa sen vielä neliön muotoon, niin se istuu näppärästi mihin kohtaan Oot niin ihanaa vain.

ootniinihana_lisaahammashommia_04_lowres

VINKKI: Osta hieman paksumpaa paperia niin sivusi on on jämäkämpi ja kestää paremmin vauvakirjan välissä! Erilaisia papereita myyvät niin kirjakaupat kuin askartelutarvikeliikkeetkin.

Me haluaisimme tietysti kovasti nähdä mitä sinä saat tästä lisäsivusta (ja muistakin sivuista tietysti) irti. Postaa kuva sivustasi vaikka Instagramiin ja muista lisätä mukaan hashtagit #ootniinihana sekä #hammashommia.

ootniinihana_lisaahammashommia_05_lowres

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”