KUUKAUSISIVUT – TÄRKEITÄ VIRSTANPYLVÄITÄ

Yksi toivotuimmista sivuista vauvakirjaan olivat ehdottomasti kuukausisivut. Vauvavuosi jakautuu kahteentoista virstanpylvääseen ja koska kehitys on niin huimaa, jokainen niistä on tärkeä. Aika tavallaan venyy vauvavuoden aikana ja jokaisesta näistä kahdestatoista tulee melkein myöhemmin vuotta vastaava rajapyykki.

Oot niin ihanan sivuissa on tärkeää, että sitä voi täyttää monella tavalla eikä kuukausisivujakaan ole sidottu mihinkään keskikäyrään. Jokainen niistä on omanlaisensa, aivan kuin vauvatkin. Niihin voi kirjoittaa vapaamuotoisesti tai täyttää ne kuvin.

11kk

Toinen listaa kellontarkasti asioita sivutolkulla ja toiselle kuukaudet vierivät eteenpäin sekavana sillisalaattina. Jonkin kuukauden kohdalla on ehkä tapahtunut enemmän kuin toisen. Kuukausisivut ovat myös harvoja osia Oot niin ihanan sisällöstä, jotka ovat alkuperäisessä järjestyksessä kronologisesti sijoitettuna. Mikään ei tosin estä vaihtamasta niitäkin vaikka peräkkäin muiden sivujen sekaan ripottelun sijaan.

9kk

Itse muistan ottaneeni kuukausittaiset kuvat vauvasta, ensi alkuun melkein turhankin tarkasti oikeana päivänä. Näin jälkeenpäin pedanttiuteni vähän naurattaa mutta toisaalta nyt meillä on todellakin kuvia tästä taianomaisesta ajanjaksosta. Tekstiäkin syntyi kasapäin ja onneksi syntyi. Niin nopeasti ne hetket sitten kuitenkin lopulta katoavat uusien hetkien tieltä.

Millaisia muistoja sinulla on vauvavuoden kuukausilta? Tai jos ne ovat vasta edessä, mitä odotat eniten?

Sinunkin täyttämiäsi kuukausisivuja tähän? Julkaise ne Instagramissa hashtagilla #ootniinihana tai lähetä se meille osoitteeseen info@ootniinihana.fi

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”