Vauva-aika on aivan uskomattoman intensiivistä. Se menee kuin siivillä ja kehitys on niin huimaa ettei perässä meinaa pysyä. Oot niin ihana -vauvakirjaan kuuluvat 42 sivua tulevat kuulemma yllättävän nopeasti täyteen ja lisäsivut ovatkin olleet yksi toivotuimmista lisäosista ihan alusta asti. Ja nyt ne ovat täällä!

ootniinihana_vauvakirja_lisasivu_neuvolassa_lowres

Lisäsivunippu jatkaa perussetin jalanjäljissä niin visuaalisesti kuin materiaaleiltaankin. 20 uutta, tuoretta sivua on nekin painettu samalle paksulle paperille ja niissäkin on rei’itys valmiina, joten voit lisätä ne mukaan vauvakirjaan vaikka samantien. Ja mikä parasta, valita itse mihin kohtaan sitä!

ootniinihana_vauvakirja_lisasivunippu_marbledots_lowres

Kuten vauvakirjakin, lisäsivut tehtiin teidän kanssanne yhdessä. Näin täältä taustatiimin puolelta on kyllä pakko sanoa, että tämä on aivan kirkkaasti paras osa tätä koko projektia tämä yhdessä tekeminen. Olemme aivan pää pyörällä seuranneet ja kuunnelleet ideoitasi sekä ajatuksiasi ja toivomme kovasti, että nämä uudet sivut ovat sinusta yhtä ihania kuin meistäkin.

ootniinihana_vauvakirja_lisasivunippu_leikitaan_lowres

Lisäsivunippu herätti paljon keskustelua ja kuten aina käy, ihan kaikki luonnokset eivät mahtuneet mukaan lopulliseen kokoonpanoon. Mukaan pääsivät tällä kertaa nämä sivut:

Meille on edelleen tärkeää sekä kotimainen suunnittelu ja valmistaminen, myös monimuotoisuuden tukeminen omalta osaltamme. Siksipä lisäsivuissakin on otettu huomioon erilaisten perheiden tarpeet. Esimerkkinä vaikkapa hurmaava Saapuminen-sivu, joka ei rajaa sivun täyttämistä pelkästään synnytysmuisteloihin. Saapua kun voi niin monella tavalla.

ootniinihana_lisasivunippu_03_lowres

Mukana on jälleen myös niitä kovasti toivottuja, vapaamuotoisia ja otsikottomia sivuja, jotta voit päästää luovuutesi valloilleen. Meistä olisi ihana nähdä mitä näistä uusista sivuista sinun käsissäsi syntyy.

ootniinihana_vauvakirja_lisasivunippu_greydrops_lowres

Postaa siis ihmeessä kuvia meidän ja muidenkin ihasteltavaksi. Löydämme kuvasi kun käytät hashtagia #ootniinihana ja saa meille tietysti lähettää kuvia vaikka suoraan sähköpostitsekin osoitteeseen info@ootniinihana.fi.

Oman lisäsivunippusi voit ostaa vaikka tästä alta tai kurkata kauppamme koko valikoiman tästä.

Mitäs me seuraavaksi tekisimme yhdessä?

ootniinihana_lisasivut_ensimmainen_lowres

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”