Loppuvuosi on täynnä tapahtumia ja Oot niin ihana on aika monessa niistä mukana. Meistä on ihanaa tavata sinut ihan kasvotusten ja tuotteitakin on hauskempi hypistellä livenä. Tässä siis katsaus loppuvuoden kalenteriimme!

Kuva: Minnean Muruja

Vaikka me ei ollakaan itse paikalla, Oot niin ihana -tuotteet ovat kylässä Jyväskylässä Suomen suurimmassa lastenvaate- ja tarvike pop upissa Kukkuluuruussa Forumin kakkoskerroksessa vielä 4.9.2017 asti. Kuten kokoluokasta voi päätellä, siellä on aika paljon kaikkea muutakin ihanaa + hauskaa oheisohjelmaa eli Keski-Suomen klaanit, nyt liikkeelle!

Heti samaan syssyyn me tullaan myös Jyväskylän Designtorille 2.9.2017. Mukana sekä Oot niin ihana -tuotteet että kustantajamme Ainoa Graphc Designin muut paperituotteet eli postikortit ja julisteet.

Sitten pärähtääkin käyntiin Helsinki Design Week ja siellä olemme paikalla sekä Design Marketilla 9.-10.2017 Kaapelitehtaalla että Little Marketilla Teurastamolla 16.-17.9.2017.

15.10.2017 vallataankin sitten Tampere Lastenvaatekarnevaalin myötä. Me ollaan kehitelty teille vaikka mitä kivaa tänne eli tuu ihmeessä käymään!

Marraskuussa ollaan ainakin Korjaamon Designmarkkinoilla 11.-12.11.2017 ja joulukuussa jo perinteeksi muodostuneessa Ornamon designjoulussa 1.-3.12.2017!

Siinä sitä sitten onkin jo. Ja koska me emme millään pääse joka kaupunkiin vaikka hirveästi haluaisimme, on jälleenmyyntiverkostomme levittäytynyt juuri siksi mahdollisimman kattavaksi. Löydät kaikki jälleenmyyjämme kaupungeittain listattuna klikkaamalla tästä ja aina saa ehdottaa lisääkin jos sinulla on mielessäsi ihana putiikki, josta näitä tuotteita pitäisi ehdottomasti saada. Ja saa ehdottaa tietysti tapahtumiakin, joihin toivoisit meidän tulevan!

Toivottavasti nähdään syksyn mittaan, tule ihmeessä moikkaamaan!

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”