VAUVAKINOSSA

Finnkinon elokuvateattereissa järjestettävä Vauvakino on nimensä mukaisesti vauvaystävällinen elokuvanäytös, jossa pienimmätkin vieraat on huomioitu.

Elokuvavalinnat ovat leppoisia (ja ne on suunnattu nimenomaan niille vanhemmille), valaistuksesta osa on päällä koko näytöksen ajan ja paikan päältä löytyy niin hoitopöytä kuin mikrokin. Salista saa myös poistua kesken kaiken ja palata takaisin. Onpa osa pienistä vieraista vedellyt sikeitä vahtimestarin hellässä huomassa oven ulkopuolellakin.

vauvakino_syyskuu_08

Vauvakino on juuri niitä mukavia aktiviteetteja, joihin vauvan kanssa on helppo tulla ja kirsikkana kakun päällä paikalla on usein myös aiheeseen liittyviä yrityksiä kertomassa tuotteistaan tai palveluistaan. Me Oot niin ihanan kanssa aloitimme yhteistyön Vauvakinon kanssa jo alkuvuodesta. Silloin mukana oli jännittäviä uutisia eli ensimmäiset painetut mallisivut tulevasta vauvakirjasta.

vauvakino_syyskuu_10

Syyskuun alkupuolella teimme comebackin valmiin kirjan kanssa. Teitä leffavieraita on ihana tavata kasvotusten, jutella ja kuulla ensitunnelmat Oot niin ihanasta. Moni oli selkeästi kiinnostunut ja meillekin nämä ovat ihanaa vaihtelua toimistoarkeen.

vauvakino_syyskuu vauvakino_syyskuu_07

Tunnusomaisin piirre Vauvakinossa lienevät loputtomat parkkeeratut vaunut, joita ainakin Helsingin Kinopalatsissa riitti moneen kerrokseen asti. Onneksi sinne mahtui hyvin yksi graafinen esittelypistekin. Kiitos kaikille kävijöille, jutelleille ja kommentoineille. Kaikki palaute, jota saamme on kullanarvoista.

vauvakino_syyskuu_12 vauvakino_syyskuu_02

Vauvakinoa järjestetään useamman kerran vuodessa ja muissakin kaupungeissa kuin Helsingissä. Kannattaa seurata ilmoittelua heidän Facebook-sivuiltaan ja pistää vaikka heti kalenteriin seuraava, joka pidetään 12.10. Me lupaamme olla paikalla sielläkin, tule moikkaamaan tai vaikka nappaamaan myös jo perinteeksi muodostuneet leffakarkit.

vauvakino_syyskuu_09

Paljastan myös pikkiriikkisen, että meillä on loppuvuodeksi luvassa myös pari muikeaa yllätystä Vauvakinokävijöille, kannattaa pysyä kuulolla!

//

Vauvakino

Oot niin ihanan tunnelmia ensiesittäytymisestä Vauvakinossa

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”