VIERAANA VAUVAKINOSSA JA AJATUKSIA MALLISIVUISTA

Vaikka suurin osa ideoinnista ja keskustelusta onkin käyty verkossa, meille on ollut myös tärkeää tavata teitä kasvotusten. Yksi jännittävimmistä tapaamisista oli Vauvakinossa toukokuussa, sillä siellä meillä oli mukana ihan ensimmäisiä mallisivujakin jo.

Kun tarkoituksena on tehdä tuotekehittelyä yhdessä, on se perusta keskustelussa. Tarinoissa, joita sinä kerrot meille ja vuorovaikutuksessa, joka syntyy kun erilaisia ajatuksia, toiveita ja haaveita laitetaan yhteen.

Olemme alkuvuoden aikana kuulleet ja saaneet aivan uskomattoman määrän palautetta, henkilökohtaisia tarinoita elävästä elämästä, kannustusta, tsemppiä ja erittäin rakentavaa kritiikkiäkin. Huikeinta tässä koko touhussa onkin se miten monia se on liikuttanut nyt jo. Joka kerta näitä keskusteluja lukiessa tai käydessä tuntuu entistä vahvemmin siltä, että tällaiselle tuotteelle on paikkansa. Vauvakirjalle, joka ei syrji ketään.

12771986_1670495113224062_6236839336364005692_o

Vauvakinossa meillä oli mukana ensimmäisiä oikeita mallisivuja ja täytyy myöntää, että olihan se melkoinen askel meillekin. Saada kuukausien työn tulos konkreettisesti käsiin hypisteltäväksi. Moni yllättyi paikan päällä sivujen valtavasta koosta. Se herätti ihastusta ja ihmetystä mutta ei ole lainkaan sattumaa. Kun jo tammikuun puolella alkoi valjeta, että oikeastaan kaikkein eniten toivotaan monikäyttöisyyttä, alkoi koko hanke hilautua kansion ja irtolehtien suuntaan.

ootniinihana_vauvakino

Kun sivut ovat irrallisia voi niiden järjestystä vaihtaa, sekaan voi lisätä omaa sisältöä rei’ittäen tai muovitaskuissa, sivuista voi tehdä erilaisia versioita vaikkapa värimaailmaltaan erikseen ostettaviksi tai ehkä joku ei juuri tätä kyseistä sivua kaipaa lainkaan ja sen voi ottaa poiskin. Mutta miksi niin isoja sivuja?

Jotta sivuihin mahtuu kirjoittamaan ja etenkin lisäämään kuvia, pitää niissä olla reilusti tilaa. Yksi iso kantava idea, josta alkuperäinen koko oikeastaan juontaa juurensa oli myös scrapbooking-harrastuksen yhdistäminen tähän. Olisimme kovasti halunneet sivuista tuon puuhailun piirissä tutun 12 tuumaa kertaa 12 tuumaa mutta aivan loppusuoralla kokonaisuuden ympärille tulevan laatikon tekniset vaatimukset vaativat tinkimään tästä muutamia senttejä. Näppärä onneksi tuunaa nykyisenkin kokoiseen kansioon sopivia noista skräppisivuista vaikka se hieman leikkelyä vaatiikin.

ootniinihana_vauvakino_03

Tämä on myös hyvä esimerkki siitä miten monta yksityiskohtaa tällaisen kokonaisuuden suunnitteluun liittyy. Kun muuttaa yhtä asiaa kolme milliä saattaa se yhtäkkiä vaikuttaa seitsemään muuhun asiaan. Laatikon koon pienentyessä kun pienenee tietysti automaattisesti myös kansio ja kun kansio pienenee, pienenevät myös sinne laitettavat sisäsivut.

Vauvakinovierailun tärkein anti oli kuitenkin ehdottomasti paitsi sivujen hipelöinti, myös kaikki ne ideat ja ajatukset, jotka me elokuviintulijoilta saimme. Ja kyllä niistä sivuistakin kovasti tykättiin. Etenkin paksusta, laadukkaasta materiaalista, joka sittemmin päätyi ihan tähän lopulliseenkin versioon paperiksi.

Kiitos Vauvakino, että saatiin tulla mukaan!

Vauvakino_insta

 

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”