VINKKEJÄ TÄYTTÄMISEEN

Vauvakirjoja on yhtä monenlaisia kuin vauvojakin. Toisella tulee tekstiä rivitolkulla ja toinen tekee siitä valtavan kuvakavalkadin. Nappaa tästä kasa vinkkejä omiesi rinnalle!

Oot niin ihanan sivut voit täyttää juuri sinun näköiselläsi tavalla, otsikointi on tarkoituksella vapaamuotoista ja antaa tilaa erilaisille ideoille. Alla muutama vinkki Kuukaudet-, Kemut- sekä Sano vaan -sivuja koskien. Jos oma ideapankki tuntuu juuri nyt tyhjältä, kokeile vaikka näitä ensin.

  • Listaa kuukaudet -sivulle vaikkapa kasvun virstanpylväitä, opittuja asioita, reissukohteita tai lempiruokia.
  • Leikittele teipillä, erilaisilla kynillä tai tarroilla. Teippiinkin voi kirjoittaa!
  • Liimaa vaikka pätkä mittanauhaa sen reunaan ja ympyröi sieltä tärkeitä mittoja tai vaikka syntymämitat.
  • Erilaisia kemuja ehtii vauvavuoden aikana juhlia melkoisen määrän ja siksi tämä sivu taipuu moneen. On nimenantoa, kuukausittaisia virstanpylväitä, nimipäivää ja syntymäpäivää. Vietetäänkö teillä ristiäisiä, vappua, joulua vai maailman ihaninta keskiviikkoa, jolloin vauva otti ensimmäiset askeleensa?
  • Kemut-sivun reunassa oleviin viireihin voit kirjoittaa päivämäärän tai vaikka mitkä hipat, zembalot, pippalot tai partyt kyseessä olivat.
  • Sano vaan -sivun puhekuplat oli yksi toivotuimmista visuaalisista yksityiskohdista. Sanat ja varsinkin ne ensimmäiset jos mitkä ovat tärkeitä. Jos haluat muistaa milloin ne sanottiin, lisää kuplan viereen päivämäärä.
  • Vai olisiko kuplissa sittenkin lähipiirin rakkaiden ihmisten viestejä vauvalle? Mitä jos sanoisitkin mummille, kumminkaimalle tai naapurintytölle, että sano vaan ja pyydät kirjoittamaan sen ylös?

Eikä tämä tähän lopu, tiedän, että sinulla on vielä valtavasti lisääkin ideoita. Me palamme halusta nähdä millaisia sivuista lopulta tulee.

Jaa oma täytetty sivusi instagramissa hashtagilla #ootniinihana tai lähetä meille kuva osoitteeseen info@ootniinihana.fi niin mekin näemme sen!

Meidät löydät instagramista täältä.

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”