Kokosimme sinulle tänne muutamia vauvakirjaan ja muihin ihaniin tuotteisiimme liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

ootniinihana_sateenkaari

Miten Oot niin ihana -vauvakirja eroaa muista vauvakirjoista?

Oot niin ihana -vauvakirja on markkinoiden ainoa vauvakirja, joka koostuu säilytyslaatikosta, magneettisuljettavasta kansiosta sekä laadukkaista, paksuista irtosivuista. Kansiomallisen rakenteensa ansiosta sivuja on helppo siirtää tai lisätä juuri oman maun mukaan.

Lisäksi Oot niin ihanan sisältö on suunniteltu niin, että se sopii kaikenlaisille perheille adoptioperheestä yksinhuoltajaan ja sateenkaariperheestä ydinperheeseen. Meillä tämä ei ole vain mainoslause, vaan tämä on otettu huomioon vauvakirjan jokaisessa sivussa sekä kaikissa lisäosissamme.

Minkä kokoinen Oot niin ihana -vauvakirja on?

Oot niin ihana -vauvakirjan eli sen mukana tulevan säilytyslaatikon ulkomitat ovat 31cm x 31cm x 7cm. Sisällä olevassa kansiossa olevat vauvakirjan varsinaiset sivut ovat 27cm x 27cm.

Mistä Oot niin ihana -vauvakirjaa saa?

Oot niin ihana -vauvakirjaa ja muita ihania tuotteitamme on saatavilla sekä lukuisilla jälleenmyyjillämme ympäri Suomen että omassa verkkokaupassamme täällä.

Missä Oot niin ihana -vauvakirja valmistetaan?

Oot niin ihana -vauvakirja suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa niin pitkälti kuin se on vain mahdollista. Kaikki muut osat on suunniteltu ja painettu Suomessa ja ihana säilytyslaatikkomme tehdään Saksassa, sillä Suomesta ei vuosien etsimisen jälkeen löytynyt valmistajaa, joka olisi laatuvaatimuksemme täyttävän laatikon pystynyt tekemään. Myös kansion valkoinen rengasmekanismi tulee Saksasta, sellaisia kun ei Suomessa valmisteta ollenkaan.

Kaikki muut ihanat tuotteemme tehdään alusta loppuun Suomessa. Meillä saat aina myös kysyä lisää ja tiedustella minkä tahansa tuotteemme alkuperää, materiaaleja, valmistusoloja tai muuta niihin liittyvää.

Millaista paperia Oot niin ihanan sivut ovat?

Oot niin ihana -vauvakirjassa on käytetty mahdollisimman paksua ja laadukasta paperia, jotta se kestää täyttämistä ja käyttämistä sekä erityisesti kuvien kiinnittämistä. Käyttämämme paperi on 300g päällystämätöntä paperia, jotta siihen on myös mahdollisimman mukava kirjoittaa erilaisilla kynillä.

Onko Oot niin ihana -vauvakirja happovapaa?

Käytämme vauvakirjassa ja muissa tuotteissamme mahdollisimman paljon pH-neutraaleja papereita ja materiaaleja. Voit lukea tarkemmin materiaaleistamme ja niiden pH-arvosta (eli happovapaudesta) täältä.

Kuka Oot niin ihana -tuoteperheen ulkoasun on suunnitellut?

Koko ihanan tuoteperheemme ja jokaisen tuotteen siihen sekä koko brändin kantavan ilmeen, konseptin ja kaikki sisällöt on suunnitellut, kirjoittanut ja kuvittanut Aino Nieminen, Last Tuesday Oy.

Onko Oot niin ihana -vauvakirjaa saatavilla ruotsiksi?

Meiltä on toivottu ihan hurjasti ruotsinkielistä versiota Oot niin ihanasta ja etsimme parasta aikaa tähän kumppaneita. Toivomme, että ruotsinkielinen vauvakirja saataisi pian markkinoille myös mutta tällä hetkellä sellaista ei ole valitettavasti saatavilla.

Haluaisin tehdä Oot niin ihanan kanssa blogi- tai instayhteistyötä, mihin minun pitäisi ottaa yhteyttä?

Teemme todella mielellämme kaikenlaisia yhteistöitä. Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@ootniinihana.fi ja kertoa hieman itsestäsi sekä toiveistasi yhteistyön suhteen, niin voidaan sitten suunnitella siitä eteenpäin.

Haluaisin jälleenmyydä Oot niin ihana -tuotteita, miten minun pitäisi toimia?

Laajennamme todella mielellämme kattavaa jälleenmyyjäverkostoamme entisestään. Ota meihin ihmeessä yhteyttä osoitteeseen info@ootniinihana.fi, niin jutellaan lisää.

Mikä on Lisäsivunippu?

Oot niin ihana Lisäsivunippu tuo 20 uutta sivua ihanaan vauvakirjaasi ja sen avulla voit helposti laajentaa ja jatkaa muistojen tallentamista.

Mukana mm. sivut Leikitään, Ystäväni, Neuvolassa ja moni muu toivottu sivu. Lisäsivunippuun kuuluu yhteensä 20 sivua ja se on painettu samalle laadukkaalle, paksulle paperille kuin vauvakirjankin sivut. Kaikki lisä- ja irto-osamme ovat myös valmiiksi rei’itettyjä, joten ne sopivat samaan kansioon vauvakirjan kanssa.

Lisäsivunipun löydät täältä.

Mikä on Jatko-osa?

Oot niin ihana Jatko-osa on ikään perustuva lisäosa, joka perustuu vuosiin 1-7v. Ikäsivujen lisäksi jatko-osassa on myös tuttuun tapaan muitakin sekä otsikoituja että täysin vapaamuotoisia sivuja. Jatko-osassa mukana ovat mm. ikäsivut 1-7, Eskarissa, Kouluun, Luetaan ja moni muu toivottu sivu.

Jatko-osaan kuuluu yhteensä 20 sivua ja se on painettu samalle laadukkaalle, paksulle paperille kuin vauvakirjankin sivut. Kaikki lisä- ja irto-osamme ovat myös valmiiksi rei’itettyjä, joten ne sopivat samaan kansioon vauvakirjan kanssa.

Jatko-osan löydät täältä.

Mikä on Kultapieni?

Kultapieni on Oot niin ihana -vauvakirjan kultaisin lisäosa. Ruusukultafolioiduilla yksityiskohdilla kuorrutetut sivut ovat toinen toistaan hohtavampia ja ihanampia. Tuttuun tapaan mukana on otsikoituja sivuja sekä otsikoimattomia sivuja, jotka voit käyttää ja täyttää juuri niin kuin itse haluat.

Kultapieni-lisäosaan kuuluu yhteensä 20 sivua ja se on painettu paksulle, laadukkaalle paperille. Jokaisella sivulla on molemmin puolin hohtava ruusukultafoliointi yksityiskohdissa. Kultapieni-lisäosa on valmiiksi rei’itetty ja näin ollen se on helppo sujauttaa samaan kansioon vauvakirjan kanssa.

Kultapieni-lisäosan löydät täältä.

Mikä on Kuukausinippu?

Kuukausinippu on aivan ihana lisäosa vauvakirjan jatkoksi. Kuukausinippua voit käyttää vauvakirjan välilehtinä tai tallentaa vauvavuotta kuukausi kerrallaan myöhemmin selailtavaksi ja ihailtavaksi. Kansiorakenteen ansiosta saat Oot niin ihana -vauvakirjasta juuri sinun vauvasi näköisen kokonaisuuden, jota on helppo täydentää lisäosilla.

Kuukausinipussa on yhteensä 24 sivua eli oma arkki jokaiselle kuukaudelle. Jokaisen arkin toisella puolella on ihana ajankohtainen kuvitus ja toisella puolella kuukauden nimi. Kuukausinippu on helppo sujauttaa valmiiksi rei’itettyjen sivujen ansiosta kansioon yhdessä vauvakirjan kanssa.

Kuukausinippu-lisäosan löydät täältä.

Voiko neuvolakorttikotelossa säilyttää myös jotain muuta?

Ihanat neuvolakorttikotelomme sopivat mainiosti niin neuvolakortin, äitiysajan terveyskortin kuin passinkin säilyttämiseen. Lisäksi kotelon sisäpuolella oleviin muovitaskuihin jemmaat halutessasi helposti myös pienet, tärkeät lippuset ja lappuset.

Neuvolakorttikotelostamme voit lukea lisää täältä.

Neuvolakorttikotelot

Mistä löydän ideoita ja vinkkejä vauvakirjan täyttämiseen?

Vauvakirjaa voit täyttää juuri haluamallasi tavalla ja ideoita ja vinkkejä löydät mm. blogistamme täältä sekä aktiivisista somekanavistamme sekä Facebookista että Instagramista. Instan puolella kannattaa laittaa seurantaan myös hashtagit #ootniinihana sekä #ootniinihanavauvakirja

Ja toivomme tietysti, että myös sinä jaat omia ihania vauvakirjasivujasi meille muille inspiraatioksi yllä mainituin hashtagein!

Voinko tilata Oot niin ihana -vauvakirjan tai muita tuotteitanne myös lahjansaajan osoitteeseen?

Kyllä voit! Oot niin ihana on todella haluttu lahjatoive ja toimitamme niitä todella paljon nimenomaan lahjaksi. Tehdessäsi tilausta verkkokaupassamme voit määritellä toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen, jolloin ihana paketti löytää suoraan perille.

Voiko Oot niin ihana -vauvakirjan laatikon tai kansion ostaa myös erikseen?

Kyllä voi. Molempia on meillä kovan kysynnän vuoksi myös irtomyynnissä hieman varastotilanteen mukaan.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA NIMELLÄ @OOTNIINIHANA SEKÄ HASHTAGILLA #OOTNIINIHANA

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.