OOT NIIN IHANA ON TÄYSIN SUOMALAINEN

Yksi tärkeä arvo on seurannut mukana läpi koko Oot niin ihana -projektin. Kun aloitimme, se tuntui kaukaiselta unelmalta ja pidemmälle projekti eteni, sitä todellisemmaksi se muuttui.

Nyt voimme ylpeydellä kertoa, että jokainen osa Oot niin ihana -vauvakirjaa on suunniteltu alusta loppuun Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevalla toimistollamme ja valmistettu eri puolilla Suomea. Kokonaisuuden yhteen kokoava laatikko on tehty Porissa, sisäsivut Helsingissä ja kansio Tuusulassa. Myös yhteistyökumppaneiksemme on valikoitunut suomalaisia yrityksiä, aivan noista samoista syistä.

”Geneerisestä tusinakirjasta maksaisin max 25e, mutta tämän tyyppisestä tuunattavasta paketista ja suomalaisuudesta maksaisin 50e.”

Kotimaassa valmistaminen ei ollut lainkaan niin yksinkertaista kun hanketta aloittaessamme ajattelimme. Jo pelkkä hintataso aiheuttaa monenlaisia mutkia matkaan, lopullinen ulosmyyntihintakaan kun ei voi olla pilvissä ja jokaiselle väliportaalle pitäisi myös saada katetta. Mutkia riitti myös oikein valmistajien löytymisessä, joitain osia oli yllättävän vaikea löytää halutussa koossa, värissä tai pintamateriaalissa.

Sinnikkyys kuitenkin kannatti ja siitä tuli totta. Nyt voimme omalta osaltamme samalla tukea tuotantojen säilymistä kotimaassa, työllistää ihmisiä täällä ja toivottavasti myöhemmin viedä tätä myös ulkomaille eri kielille käännettynä. Toivottavasti muutamme samalla tällä ajattelutavallaomalta osaltamme myös pienen siivun maailmaa.

Kotimaisuus koettiin myös tärkeäksi ostopäätökseen vaikuttavaksi tekijäksi. Jokainen sinun ostamasi kirja tekee samaa kuin mekin, tukee Suomessa valmistamista, kotimaisuutta ja kertoo samalla myös siitä, että unelmia on mahdollista saavuttaa.

oot niin ihana moderni yhteisöllinen vauvakirja vauva vauvamuistot vauvavuosi vanhemmuus maailman ihanin vauvakirja Uudenlainen moderni yhteisöllinen

Katso kaikki tuotteet >

HALUAN SAADA IHANAA POSTIA

”Löysin tämän noin viisi minuuttia sitten ja OLEN TÄYSIN RAKASTUNUT!!! U.P.E.A!!!!”